Hostingul ca necesitate

Intotdeauna am considerat ca hostingul este o necesitate si nu un privilegiu sau un moft, asa cum este catalogat si tratat de alte companii ce activeaza in acest domeniu.
Gazduirea (sau hostingul) este o necesitate a fiecarui individ sau companie ce constientizeaza importanta prezentei lor in mediul online.
Din acest motiv, HETNiX face tot posibilul pentru a putea oferi servicii exceptionale catre toate segmentele de clienti.
Image

Viziunea si Conceptul

Viziunea HETNiX asupra conceptului de gazduire este total diferita si intr-o oarecare masura inovatoare, deoarece nu dorim sa complicam serviciile cu diverse interpretari sau diversi termeni destul de complecsi pentru clienti.
Clientul trebuie sa aiba incredere in compania careia ii incredinteaza prezenta sa in online, iar pentru ca acest lucru sa se poata intampla, este esential sa nu derutam clientul cu prea multe detalii referitoare la arhitectura, infrstructura, moduri de operare, limite … etc. Consideram ca este esential ca, bazandu-ne pe cerinta clientului, sa transmitem o oferta care sa se muleze perfect pe nevoile acestuia si sa oferim suportul necesar (fie el suport tehnic sau consultanta) pentru a isi desfasura activitatea fara probleme si indisponibilitati.

Istoric

Incepandu-si activitatea din luna Aprilie a anului 2014, HETNiX a reusit, desi era o companie la inceput de drum, sa castige increderea mai multor companii din domeniul IT dar si din zona de Presa, TV & Sateliti, Media Online, Streaming si Publicitate.
Datorita serviciilor oferite, ascensiunea companiei pe piata hostingului a inceput intr-un mod rapid, astfel, pe langa serviciile de Gazduire Web si Servere Virtuale / vCluster, in luna Mai a anului 2014, serviciul de inregistrare Domenii Web, generice si internationale, a fost activat.

Datorita faptului ca impreuna cu noi s-au dezvoltat si serviciile oferite de catre clientii nostri, iar cerintele incepeau a fi din ce in ce mai mari, spre finele lunii Mai, inceputul lunii Iunie ale anului 2014, HETNiX introduce serviciul de gazduire Dedicata in Romania, cu protectie si mitigare a atacurilor de tip Denial of Service si Distributed Denial of Service (DoS/DDoS).

In luna Iunie a anului 2015, datorita faptului ca Romania nu mai era singurul target, iar serviciile HETNiX devenisera cunoscute in multe alte tari, spre finele acestei luni s-au incheiat pareneriate cu datacentere de prestigiu din Europa si USA, HETNiX introduce noile planuri de Servere Dedicate Tower, Business si Enterprise disponibile in locatii mult mai favorabile din EU si USA, pentru clientii din afara Romaniei.

HETNiX este intr-o permanenta dezvoltare si crestere a capacitatii infrastructurii dar si a categoriilor de servicii oferite.

Informatii Legale

SC HETNiX SRL este identificata prin CIF: 33043040 si inregistrata in Registrul Comertului sub numarul J16/650/2014, fiind autorizata pentru achizitii si vanzari intracomunitare in Registrul Operatorilor Intracomunitari cu identificatorul RO33156465.

Ai intrebari ? Noi avem raspunsurile !

Contacteaza-ne !

top